Today Lea Schneider, PhD-student at Karlstad University, will give a seminar titled: “Local adaptation studies and conservation: parasite-host interactions between freshwater mussels and fish”. The seminar will be given at 13:30 in room 5F416 on Karlstad University. Everyone is welcome to attend!

Read more about the thick shelled river mussel on NRRV.se or on UCforLife.

3 thoughts on “Seminar: Parasite-host interactions between freshwater mussels and fish

  1. Björn Gladh says:

    Finns det något material att tillgå via mail eller så för oss som inte kan närvara?

  2. Hej! Vi planerar att spela in föreläsningen så det kommer förmodligen vara möjligt att ta del av den i efterhand. Dock vet vi ännu inte hur tillgänglig inspelningen kommer att göras. Håll utkik här på nrrv.se eller maila daniel.nyqvist@kau.se om du tröttnar på att vänta.

    För mer info om forskningen, maila Lea Schneider direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *