Today Lea Schneider, PhD-student at Karlstad University, will give a seminar titled: “Local adaptation studies and conservation: parasite-host interactions between freshwater mussels and fish”. The seminar will be given at 13:30 in room 5F416 on Karlstad University. Everyone is welcome to attend!

Read more about the thick shelled river mussel on NRRV.se or on UCforLife.

3 thoughts on “Seminar: Parasite-host interactions between freshwater mussels and fish

  1. Björn Gladh says:

    Finns det något material att tillgå via mail eller så för oss som inte kan närvara?

  2. Daniel Nyqvist says:

    Hej! Vi planerar att spela in föreläsningen så det kommer förmodligen vara möjligt att ta del av den i efterhand. Dock vet vi ännu inte hur tillgänglig inspelningen kommer att göras. Håll utkik här på nrrv.se eller maila daniel.nyqvist@kau.se om du tröttnar på att vänta.

    För mer info om forskningen, maila Lea Schneider direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *