Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Alsterälven

Idag hade vi bara en ål i mittröret, den var 750 mm lång och mycket pigg. Ålen hade haft sällskap av en björkna, fyra mörtar, fem lake, fyra abborrar och en gärs. En salig blandning kan man säga. I bottenröret hade vi sex lake och en gös och samtliga var vid god vigör. I ytröret hade vi bara en abborre och en gös även dessa mådde prima. Vi får se vad man kan hitta i sumparna i morgon, det ska bli spännande. Har tänkt mej att jag ska ta en städdag i Gapern i morgon. Ska rensa upp runt fällan som vi har där. Som sagt vintern gick hårt åt fällan, isen bröt sönder det mesta på fällan som Jonas byggde i fjolvåras. Vi får se när vi ska börja bygga upp den på nytt igen.

Sumpen i GapernRester av själva skibordetGapern

0 thoughts on “Alster

  1. Olle says:

    Satan vad med lake! Kul! Låter bra med städdag, bra jobbat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *