Posted by Olle Calles | Konferens, Naturresurs rinnande vatten

… är fullt med engagerade och kunniga deltagare! Bernt Moberg är just i färd med att beskriva sin erfarenhet från vattenförvaltning från Gästrikland, bl.a. Gavleån och Testeboån. Älvräddarna kommer publicera dagens presentationer på sin hemsida…

2 thoughts on “Bollnäsmötet…

  1. Christer Borg skriver:

    Tack Olle för en bra presentation av forskningsläget i Sverige! Roligt att se hur ni gör framsteg hela tiden och att det även finns engagemang i forskarvärlden! Hälsa och tacka alla dina medarbetare!
    Allt gott,
    Christer

  2. Olle skriver:

    Tack själv, kul att vara med! Ska hälsa och du har väl sett att vi gjort en stor moderblog för alla våra projekt !??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *