Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Alsterälven

Det märks att hösten har kommit. Löven täcker gallren i sumparna så det blir som natten därinne. Det var endast två ålar idag så ålbilden blev inte riktigt så riklig som jag tänkt mig. Första bilden visar ålen som fanns i bottensumpen och på den andra bilden kan ni se den färdiga balkongen. Nu är det bara lite rör och stöttepelare som fattas.

Tags:

You can leave a response, or trackback from own site.

3 thoughts on “Lövat i sumparna

 1. Jonas says:

  Ahhh den såg ju riktigt fint ut när det blev klart…fint att de satt ut rör ur sumparna med,…verkar var grymt stora ålar i alsterälven…våran största är ju bara 2420..vi har ju en lite tävling med er…fast antalet ål tror jag vi leder 😉 156 på en vecka…så idag tisdag hade vi en hel del att göra ;)…

  Tänkte på vågen du har säkert samma vågar som vi har, de tål inte vatten så tänk på att hålla dem torrt under transport och under natten…då brukar de funka bra…De var bara ett litet tips.

 2. Linda says:

  då står det 1-1 än så länge 🙂 jo det är nog samma vågar vi använder och jag har märkt att det är viktigt att hålla dem torra under arbete också 🙂

 3. Jonas says:

  Ja gör det, jag hoppas så klart på att få se dessa 4-5kg ålar alla prata om här nere…men men jag får nog nöja mig med 2kg ål…jag vågarna får man hålla torra annars står man ju där..mitt i skogen och flinar åt en våg som inte funkar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *