Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Alsterälven

Jag har inte flugit min kos, har bara varit i Eldforsen några dagar och hjälpt Stina (se Projekt Eldbäcken under PARALLELLA PROJEKT till vänster eller klicka här!). Nåja, i lördags hade jag fint sällskap av några naturintresserade vänner. Matilda, My och Jenny hängde på och fick lite info om Projekt Alsterälven. Några ålar fick de också se till deras stora förtjusning. Två ålar var det, en i bottensumpen och en i mittensumpen. Ytsumpen var tom den här gången, men tillsammans med ålen i botten simmade tre fina gösar runt. Det fanns en braxen där också men den levde tyvärr inte. Tack för sällskapet tjejer och de fina bilderna!

Tags:

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *