Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Alsterälven

Idag har jag fått hjälp av Martin Österling från Karlstads Universitet med att montera en nivålogger vid Alsters kraftverk. Loggern kommer att registrera vattendjup och temperatur. Så nu har vi koll på vilka förhållanden som råder när fisken är aktiv. Hade en löja på hela 94 mm i ytröret idag! Tyvärr var det inget i de andra rörsumparna, men fisken kommer med all sannolikhet snart bara det blir lite varmare i vattnet. Hoppas att man snart får se någon ål, det skulle vara skoj. Tack än en gång Martin för all hjälp idag!!

0 thoughts on “Uppmontering av mätinstrument i Alster

  1. jonas says:

    ska bli kul och höra vad de ploppar ut för resultat ur de loggern…..spännande att få höra när första ålen kommer och vilken sump den hamnar i….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *