Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Herting

Idag hade ryssjan fångat två mörtar och mjärdarna en liten gärs. Det verkar finnas gott om gärs, för det är inte den första gärsen som vi lyckats fånga i mjärdarna. custom writing paper Vi har stora förhoppningar om att fånga havsnejonöga i ryssjan och ytterligare en ryssja är på väg från Finland.  Idag fick vi förstärkning, Jenny som studerar på Karlstads universitet anlände med tåg från Karlstad. Jenny kommer att vara med oss i några veckor för att göra sitt fältarbete, som ingår i C-uppsatsen som hon ska skriva.

0 thoughts on “Förstärkningen anlände

  1. Stina says:

    Hej, hej Jenny.
    Hoppas allt går fint och lycka till!
    But, beware of Jonas fett-diet! =)
    Jag klarade bara en frukost med anti-kolhydrat-maten, men det kan ju iofs bero på att den går emot min godis-diet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *