Posted by Daniel Nyqvist | Events
vänern

Vänern från Hammarö sydspets

Så här i höstmörkret kan det passa bra att tänka på nästa sommar… I början av juni 2014 annordnar Värmlands Länsstyrelse Vänerns dag i Karlstad.

De beskriver själv eventet på sin hemsida:

Lördag den 7 juni 2014 anordnar Länsstyrelsen Värmland ”Vänerns dag” på Värmlandskajen i Karlstad. Dagen kommer att fyllas av aktiviteter både på land och i vatten och på plats kommer olika utställare, alla med någon koppling till Vänern, att vissa upp sina verksamheter.

Vänern är en insjö som många utnyttjar i någon form under hela året. Det kan vara för rekreation, turism eller som arbetsplats. Användningsområdena är många vilket visar på att samverkan mellan de olika aktörerna är viktig. Både för miljön, yrkesverksamheten och rekreationen.

Länsstyrelsen Värmland anordnar därför den 7 juni 2014 Vänerns dag. Men också för öka intresset och kunskapen om Vänern och alla dess användningsområden hos allmänheten. En konferencier kommer att hålla ihop dagen och det kommer bjudas underhållning för hela familjen och spännande aktiviteter både på land och i vatten.

Intresserade utställare och föreläsare kan skicka in intresseanmälan via länsstyrelsens hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *