Posted by olle.calles@gmail.com | Konferens

Första dagen på Ål 2013 är avklarad! Dagen inleddes med fokus på aktuell forskning, bland annat gällande ålens vandring från Sverige till Sargassohavet. Dagen fortsatte med fokus på vattenkvalitet och den ökande problematiken med föroreningen i Hanöbukten, för att sedan avslutas med en en inblick i ålens kulturhistoriska betydelse.

Vi ställde i ordning en monter där vi under mingelkvällen delade ut rapporter signerade Olle Calles och visade upp KaUs satsningar inom ålforskning. Vi fick sedan äran att äta middag medan Hånsa framförde Ålafiskarens Vals! På grund av teknikens under kan vi inte bidra med några bilder ikväll men lovar att bilder kommer så snart som möjligt!

Nu är vi riktigt trötta men tar nya tag inför ännu en fullspäckad i morgon!

Sandra & Tina

Ål2013-01

You can leave a response, or trackback from own site.

One thought on “Ål 2013

  1. Olle Calles Olle Calles says:

    Snyggt, bra jobbat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *