Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Mörrumsån

1533 tar det lugnt, fortfarande på utsättningsplatsen MEN….1853 är på väg, hon har nu avverkat ca. halva vägen ner mot Granö. Någon gång efter 20:20 igår kväll simmade hon nedströms genom Brändeborgsfjorden och 13:39 pejlades hon in några hundra meter nedströms Ryds egen haj (en målad sten i Hönshyltefjorden).

Ytterligare en ål märktes igår med ett streamermärke och idag en med radiosändare och två med streamermärken. Nya radioålen heter 1771 och kommer att släppas tillsammans med streamerfisken ikväll. Förhoppningsvis kommer de snart ner till Granö och våra radiostationer (Bild 1.) då vi hittils inte fått någon märkt fisk i avledaren. Fångsterna imorse var 4 ål och 3 utlekta abborrar.

// Simon

You can leave a response, or trackback from own site.

One thought on “Telemetri 2012-04-29

  1. Olle Calles Olle Calles says:

    Vi håller tummarna för att de snart kommer ner och gör någon snygg piruett och hamnar i sumpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *