Posted by Stina Gustafsson | Projekt Eldbäcken

myggkladerDen frågan kanske de i lokalbefolkningen som sett en misstänkt bankrånarklädd person smyga runt i skogarna runt Eldforsen ställt sig.

Jag kan härmed lugna alla med att meddela att det bara var en helt ofarlig växtinventerande biolog i anti-mygg/knottutstyrsel (Luggen fungerar lite som ett myggnät :)). Förra veckan var nämligen jag och Linda i Eldforsen för en andra omgång provtagningar. På måndagen och tisdagen hjälptes vi åt att samla fall- och bottenfaunaprover i biokanalen och resten av veckan ägnade jag åt att inventera växter i strandzonen längs biokanalen och kontrollerna. Vädret var riktigt fint, men jag kan tyvärr meddela att vadarbyxor inte ger någon snygg solbränna 😉 Inte heller verkade min, som jag först tyckte, optimala anti-myggutstyrsel fungera särskilt bra…är väldigt prickig just nu. Har tyvärr bara en bild att visa er för tillfället. Har åkt på semester och kameran ligger i tryggt förvar på kontoret, men Linda ska försöka skicka några bilder imorgon så förhoppningsvis hamnar dom på bloggen snart 🙂

/Stina

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *