Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Ål i Ätran

Träffade Per som har kraftverket i östrafrölunda. Han var jättetrevlig och berättade en hel del hur de hade tänkt göra med kraftverket. Han tyckte de var självklart att vi skulle få vara hos dem och fånga ål. Vi blev lovade hjälp och de skulle hjälpa till och sätta upp balkar och sånt som behövs för att bygga en stabil och bra wolftrap. Det tackar vi för och tackar även för ett mycket trevligt bemötande. Förhoppningsvis kan vi komma med någon skiss till veckan och kanske komma igång så smått med byggnationen av Wolftrapen i Östrafrölunda.

I morgon åker jag till Karlstad med mig tillbaka kommer jag ha två stycken franska  ålyngelledare, tanken är att vi ska sätta upp en av dem hos Jan-Åke i Vessigebro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *