Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Herting

Idag var det inget trevligt att pejla de radiomärkta havsnejonögonen. Det regnade precis hela dagen och jag vart totalt jätteblöt. Börjar få lite rutin på att pejla dem nu och man vet vart man ska köra eller gå för att hitta dem. De är fortfarande väldigt lite vatten där vi har ryssjan men den fångar tydligen fortfarande bra, för idag hade vi två stycken havsnejonögon. I morgon kommer Lasse tillbaka ska bli skönt och få lite hjälp igen.

2 thoughts on “Regn och rusk och havsnejonögon

  1. Olle says:

    Starkt jobbat i ösregn och allt!
    Kul att de fortsätter komma.

  2. Jonas says:

    De är verkligen kul, med tanke på att de är super grunt precis innan ryssjan med. ahhh regnet..de får väl ni i morgon de..;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *