Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Herting

Dagen började med att vittja ryssjorna, det var tre stycken havsnejonögon i den stora ryssjan. Med de fyra som vi hade sedan förut hade vi nu helt plötsligt sju stycken att märka. Dessa märkte jag och Paolo nu i kväll och nu är vi nu uppe i 28 stycken radiomärkta havsnejonögon, mycket trevligt.

Nu tillbaka till de som var både skoj och tråkigt. Paolo skulle komma idag och hjälpa mig nu när jag är själv. Sedan skulle vi köra med en ADCP två dagar för att kolla hastigheter och sånt. Självklart strular de med sakerna som skulle skickas hit. Så i morgon blir till att ringa DHL och fråga vad som har hänt. Nu till de andra, tåget som Paolo åkte med blev försenat och han kom senare hit, eftersom han kom senare kunde jag inte hämta honom på tågstationen när han kom, utan han fick sitta och vänta i ca en timma. Nu undras de säkert varför jag inte kunde hämta honom när tåget kom? De beror på att ätrans vattenvårdsförbund var till Ätrafors på besök idag, de ville att någon skulle komma och prata om kraftverket och åtgärden som är gjord där för ål. Lotten föll på mig och får lov att säga, att de var mycket trevligt att träffa dessa gubbar och tanter 😉 De verkade vara  intresserade av de man pratade om och bara de är ju trevligt. Även Ingemar Alenäs var med under besöket och han är alltid lika trevligt att träffa alltid glad och positivt inställd. Med andra ord blev de en lång och trevlig 15 timmars dag idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *