Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Alsterälven

Idag hade vi tre ålar i bottenröret  alla var mycket pigga och alerta.  De uppmätes till 820 mm, 855 mm samt 760 mm långa. I mittenröret hade vi en stor ål på hela 1080 mm samt en lite mindre en på 840 mm, dessa var också vid god vigör. Flödena i sumparna är toppen och målet idag var ju att jag skulle fixa till de där ytrören som läckte en hel del vatten. När jag glad i hågen skulle knalla ner för stegen och börja leka snickare, typ som Willy i bygglov ni vet, så hör jag någon ropa på mej. Som ni säkert förstår så vart man lite paff, det var ett par snickare som vill prata lite med mig. Det visade sig att de skulle fixa de där ytrören idag med packningar och bult. Så man slapp leka Willy idag, men jag ger inte upp så lätt. I morgon har jag tänkt mej att fixa till ett rör som fisken lätt kan transporteras ner i Alstersälven efter att man vittjat sumparna. Vi får se hur detta går.. fortsättning följer….

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *