Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Ål i Ätran

För tillfället är det nästan bara yngel som fångas, 10 st för ett par dagar sedan och tre idag. En ål har hämtats i Forsa idag och körts ner till Falkenberg. Nu hotar SMHI med riktiga skyfall de närmaste dagarna så det kan bli en svettig helg med ålfångster. Insatserna sitter snart i burarna, en kvar att sätta i och reglera. Sedan får vi se om det blir fångster och att ålarna stannar kvar. Bifogar ett litet filmklipp där ynglens vandringslust syns, tar sig nästan ut ur en glatt plasthink.

Ålyngel

You can leave a response, or trackback from own site.

One thought on “Bara yngel

  1. Johnny says:

    Håll i hatten Tony, för nu blir det regn!

    Up the Irons! ..som Jonas brukar säga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *