Posted by Stina Gustafsson | Projekt Eldbäcken

Förra veckan besökte jag och J-O Eldforsen för att ta bottenfauna- och fallprover i biokanalen och referenserna. Det blev en riktigt lyckad provtagningsvecka där allt gick enligt planerna och tidschemat höll, vilket firades med tacos två dagar i rad 🙂  Det var nästan så vi bara väntade på att något skulle trassla till sig eller att någon av oss skulle snubbla i bäcken bara för att allt verkade gå alldeles för bra. Antar att all otur gick åt att paja Olles elfiskeutrustning och det var därför vi klarade oss. Resultatet av veckans arbete blev 288 nya och fräscha prover som nu ligger i kylen på universitetet och bara väntar på att bli undersökta.

/Stina

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *