Posted by Stina Gustafsson | Projekt Eldbäcken

Åkte upp till Eldbäcken med en förhoppning att komma igång med de första provtagningarna. Efter en snabb titt på biokanalen insåg vi att det fortfarande finns en hel del att göra innan dess och dagen har gått åt till att flytta en hel del sten för att sänka öarna och jämna ut svämmplanen. Lite jobbigt, men oj vad starka och vältränade vi blir =) Speciellt eftersom vi har en hel dag med liknande arbete framför oss (minst!). Idag har vi också haft besök av Kjell Leander, ansvarig för musselflytten 2008 när musslorna från den gamla älvfåran flyttades till Risforsen. Bronco har även varit vänlig nog att offra några av sina björkar till projektet och dessa kommer att läggas i strömmen bredvid öarna.

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *