Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Ål i Ätran

Idag var jag upp till Östra Frölunda för att se till den kära sumpen. Det positiva under vägen var att jag inte mötte den flytandes i Ätran, och att det fortfarande var kvar på plats. Om än på en helt annan plats än när jag lämnade den igår. Nu är det ren muskelkraft som gäller för att få den på en funktionabel plats igen. Eller att gnugga geniknölarna för att hitta ett annat system. På måndag skall det i alla fall vara fixat. Fotot visar en annan av mina följetonger, nämligen bänken. Tredje dagen på raken jag fotat den, nu är den helt under vatten. Titta noga så syns ryggstödet under ytan. Snacka om att Ätran ökat snabbt på tre dagar.

YouTube Preview Image

2 thoughts on “Sumpen part 2, the end (?)

  1. Olle says:

    Hej då bänken! Var väl ingen vidare sittplats ändå, eller hur lågt står vattnet sommartid?

    1. Tony says:

      Bänken finns på en rastplats och iläggnings plats för båtar. Står normalt ca tre meter från vattenbrynet, detta är min mätare på vattenståndet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *