Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Ål i Ätran

Här kommer en liten rolig filmsnutt på en sump som fått ett eget liv. Det sista jag såg av den idag var på sned, se bilden längre ner. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta idag, men kom på att detta vatten är en ren och skär komedi. Sumpen höll bra till dess att ca 10 kubik i sekunden träffar den i sidan, då började den att hoppa runt. Nu återstår att se om sump och fälla är kvar i morgon, spännande tider vi lever i. Njut av komedin, det gör (inte?) jag

YouTube Preview Image

Samma bänk, 24 timmar mellan bilderna

Samma fälla, två månader mellan bilderna

Sumpen sist jag såg den


3 thoughts on “Lite av en komedi

 1. Flo skriver:

  Dude, that looks REALLY scarry!

  1. Tony skriver:

   Yeah, last week there was water up to my knees. Today up to my waist. Luckelly they close the hatch when I got the eels. I don´t want to feel that 10 m3/second on my legs and stand at that jumping box.

 2. Olle skriver:

  Sweet mother!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *