Posted by Henrik | Projekt Emån

Jag har varit nere och radiomärkt tre laxsmolt i Mörrum idag. Tyvärr har vi inte fått fatt på så många individer ännu, totalt har vi märkt nio stycken. Förhoppningsvis ökar fångsterna med temperaturen framöver.

Vad som däremot är riktigt roligt är att Jonas fångade en laxsmolt i en utav våra fällor i Finsjö idag. Det tror jag inte har hänt tidigare. Givetvis kommer vi märka den lilla laxen och hoppas på att vi fångar fler framöver.

På bilden ligger en nymärkt laxsmolt från Mörrumsån på uppvak.

You can leave a response, or trackback from own site.

0 thoughts on “Lax överallt

  1. jonas skriver:

    Tror vi fick laxsmolt i finsjö 2007…men är inte helt säker

  2. jonas skriver:

    Tror vi fick laxsmolt i finsjö 2007…men är inte helt säker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *