Posted by Daniel Nyqvist | Nyheter

På lördag kommer Naturmorgon i P1 delvis att handla om fiskvandring.

Eller som de själva formulerar det: Småskaliga vattenkraftverk, som det i Brevens Bruk, får stora konsekvenser för livet i vattendragen. Men hur mycket behöver egentligen olika fiskar vandra för att överleva och må bra? Erik Kohlström skildrar en tvist som pågår i domstol om vilka fiskar som är vandringsfiskar.”

Programmet sänds kl 06.14 på lördag morgon. För oss som är lite morgontrötta, eller upptagna, vid den tidengår det en kortrepris på kvällen (kl.21.03) Efter sändning kan man också ladda ner avsnittet från Naturmorgons hemsida eller lyssna på det online.

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *