Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Ål i Ätran

Nu är den här, veckans ålometer. Efter strul med att lägga upp bilder igår lyckades jag fixa detta idag. Det har varit en händelserik vecka med de första fångsterna i Ätrafors, samt att fjolårets yngelresultat nu är krossat. Nu återstår att se om det kommer fler yngel eller om dessa är på nedgång. Gällande blankålarna är det Nydala och Lilla Å som ligger i topp under veckan, med sex stycken samma dag i Nydala. Det skall bli intressant att se vad gårdagens skyfall kommer att göra för helgens och veckans fångster, mer regn skall visst komma.

Publicerar några bilder tagna av Ingemar Johansson i Vessige. Bilder på ål och ålarbetare. Tack för bilderna Ingemar.

One thought on “ÅL-O-METER 11-08-19

  1. Olle says:

    Det är ett nöje att se proffs jobba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *