Posted by olle.calles@gmail.com | Projekt Herting

Plastpåse runt datorn funkade fint när loggrarna skulle loggas av idag. De är kanske nått man skulle ta efter för datorn var torr och jag var blöt. Ryssjan har inte fångat nått på två dagar och man blir lika besviken varje gång man kikar i den och den är tom. Kanske toppen på havsnejonögon har varit, även om man hör folk säga att de ser som mest havsnejonögon runt midsommartid. En tanke är att de är då de leker, därför ser man dem, de kanske blir mer oskygga och då blir lättare att se. Kan de vara så att de vandrar upp tidigare? 31 stycken är radiomärkta och jag har svårt att tro att de skulle vara de enda havsnejonögonen som står vid utloppen av turbinerna vid herting, utan de står förmodligen ganska många där.

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *