Posted by Olle Calles | Projekt Eldbäcken

Äntligen i gång med att ställa i ordning specialsträckorna. Planen var alla nio på en dag… två hann vi och är helt ledbrutna. Att sänka öarna innebar att slänga några hundra block och stenar över vattnet. Svämplanen är nu försedda med gölar och kanter med finsediment. Bronco bjöd oss (Olle & Martin) på lappkokt röding till lunch, vilket höll världsklass. Börjar se bra ut, men vi får se om vi tar oss ur sängen i morgon… bara rikligt med vatten som saknas innan vi vet om vi lyckats. I morgon kör vi igen!

2 thoughts on “Två ton granit och lappkokt röding

  1. Jonas says:

    Skulle de där vara nått de..nej verkar som ni gjort riktigt dagsverken…
    Men finns de inte maskiner 😉

  2. Olle says:

    Maskiner?
    På torsdag får vi lite hjälp… enmetersblocken blev för mkt : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *